Kajak / kanu

Ako tražite zabavan, drugačiji i uzbudljiv doživljaj onda su kajakarenje ili kanuing definitivno jedne od aktivnosti koje morate probati, a savršena partnerica za takvu opuštenu vožnju zasigurno je rijeka Gacka, koja po mnogočemu odudara od ostalih krških rijeka.

I kajakarenje i kanuing  na Gackoj imaju mnogo dobrobiti, poput istraživanja prirodnih ljepota i upoznavanja s bogatom florom i faunom dok istovremeno vježbate svoje tijelo, a odmarate um, srce i dušu.

Za još posebniji doživljaj probajte kajakarenje u prozirnim kajacima koji omogućuju da zavirite u dubinu rijeke Gacke. Veslajući u prozirnom kajaku dobivate osjećaj kao da ste dio te tako divlje, a tako pitome rijeke pune života. Od ptica, koje će vas pratiti cijelim putem, do zelenila i prizora Gacke doline koji ostavljaju bez daha pa sve do riba i ostalog podvodnog svijeta koji se pojavljuje doslovce pod vašim nogama.

Bez obzira na to jeste li sami, s obitelji ili prijateljima, odaberite rutu 3 ili 5 mostova, rezervirajte svoj kajak ili kanu na vrijeme i doživite jedinstveno iskustvo Gacke doline oko sebe.

Više informacija o rezervaciji kajaka/kanua i rutama saznajte kod:

Turistička agencija Velebit aktivnosti: www.velebit.info 

Quad – kajak avantura https://quad-kayak-otocac.com/

Kanu Gacka: www.kanu-gacka.com

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA